Litt for målrikt mot FIL 2

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Jun 2023

L/K fikk en god start på Geitnes mandag, men mistet gradvis grepet på kampen. Til slutt endte det med småstygge siffer mot FIL 2.

L/K hadde tre solide seire i beltet da de tok mot FIL 2 på Geitnes mandag kveld. Og selvtilliten tok L/K-guttene med seg inn i denne kampen. En tidlig trippelsjanse ble sløst bort før Gabriel Wikbo-Larsen tok L/K i ledelsen.

Finnsnesværingene hadde lite å bestille i starten men litt ut av ingenting får de 1-1 og sannelig også 1-2. Isak Kristiansen utlignet for L/K like før pause og det så straks lysere ut for L/K.

Men så er Krister Klaussen uheldig og scorer selvmål ti minutter ut i andre omgang og FIL øker ledelsen til 2-5 før Kristoffer Hansen Holst reduserer ti minutter før slutt. Kristian Bjørn Hansen klarer en ny redusering etter 88 minutter og på slutten jager L/K 5-5. Men i stedet kontrer FIL inn 4-6 langt på overtid og L/K var ferdige. Jensen, Tokle og Løvland ubenyttede reserver.

Gule kort L/K: Isak Kristiansen, Oskar Leiros og trener Markus Karlsen Skogheim