Fem mål og fem av fem

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Mai 2016

L/K har tatt grepet om tabelltoppen.

I Bardufosshallen søndag var det bortsett fra de første to minuttene av kampen aldri tvil om hvor poengene skulle havne.

Etter en god start av hjemmelaget, var det L/K som fikk boltre seg på den enorme matta inne i hallen. Flankene Christer Steinvik og spesielt Øyvind Garfjell hadde enorme rom å løpe i og lot seg ikke be to ganger heller.

Det var imidlertid en annen som skulle åpne søndagens scoringskonto - assistert av storscoreren Steffen Dreyer. Sistnevnte leverer en blanding sv pasning og skudd fra 16-meteren og Tarjei Hansen Gautestad lukter at ballen ikke har kurs for mål. Han er på full fart inn i feltet, møter ballen før en utrusende keeper og sklir inn 0-1. Viste solide goalgetteregenskaper der, godeste Gautestad.
0-2 setter Steffen Dreyer etter halvtimen etter meget pent kombinasjonsspill av L/K. Fem minutter før hadde L/K-måljegeren bommet på et straffespark, men lot seg heldigvis ikke merke så mye av det. Ble tre målgivende og ett mål på elvevollingen denne kampen.
0-3 like før pause kom på en ordentlig knallperle fra kaptein for dagen, Joachim Olaussen. Fra 15-16 meter smeller han ballen rett opp i tverrliggeren, ned i stanga og i mål. Lekkert! Og en passende avslutning på en omgang der L/K er tidvis meget gode. Farten i angrepet og samspillet var det virkelig klasse over.
I andre omgang er det kun snakk om hvor stor seieren skal bli. Tarjei Hansen Gautestad setter sitt andre for dagen, og hans femte på to kamper, mens innbytter Markus Karlsen Skogheim scorer sitt første seriemål for året. Det eneste irriterende var at vi heller ikke denne kampen klarte å holde nullen. Det sørget BOIFs Even Ingebrigtsen for i sluttminuttene med en frisparksuser man sjelden får oppleve live i 4. divisjon. Klistret i vinkelen fra 25-30 meter - Per Egil Ahlsen-style (for de under 40: Spør far din eller sjekk YouTube).

L/Ks lag: Jørgen Vik; Vebjørn Isaksen, Aleksander Skatland, Joachim Olaussen, Stig-Roar Hansen Rognli; Kristian Bjørn Hansen, Tarjei Hansen Gautestad, Markus Mortensen; Christer Steinvik, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell
Innbyttere: Markus Karlsen Skogheim, Marcus Hausner Christensen, Sigve Ringbakken
Målscorere: Tarjei Gautestad (2), Steffen Dreyer, Joachim Olaussen og Markus Karlsen Skogheim

* Kristian Bjørn Hansen spilte sin A-kamp nummer 40, én dag før 17-årsdagen.
* Christer Steinvik spilte sin A-kamp nummer 90.