Nytt tap for juniorene

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Mar 2007

L/Ks juniorlag tapte på nytt i NM-kvaliken i kveld - denne gangen ufortjent.

For til tross for et 3-1 tap på Alfheim var L/K det førende laget i siste deler av første omgang og spesielt i hele andre. Men mens L/K slet med å ta overlegenhet i banespill ut i tellende resultat, var Slettaelvas juniorer i overkant effektive. Først på en heading etter corner tidlig i første omgang, så etter en stor misforståelse mellom midtstopper Jan Robin Bjørn og keeper Jonas Gullesen som endte i 2-0 like før pause.

I andre omgang ble Øyvind Garfjell flyttet opp fra backen til venstrekanten og sammen med en revitalisert midtbane, med kaptein Ole Oskar Ross i spissen, tok L/K fullstendig over kampen. Kombinasjonene satt bra, løpene kom bakfra og skapte overtall på kantene og spillet var rett og slett småpent til tider. Men mål ble det ikke før ett kvarter før slutt. Da hadde forøvrig Slettaelva lagt på til 3-0 på en gjennomløping. 3-1 kom etter frispark av Øyvind Garfjell som Tom-Jørgen Gangsø Fikk pirket i nett-taket til slutt. Men det ble med det ene målet og dermed er NM-eventyret over for L/Ks unge juniorlag.

* Morten Nilsen spilte sin første obligatoriske kamp for L/K etter overgangen fra Skjervøy. Han har gått skadet siden januar, men fikk en hel kamp på Alfheim i kveld - siste halvdel av andre omgang sågar som spiss!

L/Ks lag: Jonas Gullesen; Andreas Holm, Kristoffer Fagerborg, Jan Robin Bjørn, Øyvind Garfjell; Morten Nilsen, Ole Oskar Ross, Tom-Jørgen Gangsø; Robin Samuelsen, Lars Johnsen, Fredrik P. Johansen.

Innbyttere: Vegard Samuelsen, Jonas Samuelsen, Thomas Einebakken Nilsen.