God samlingshelg for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Jan 2008

Ca 25 spillere på samling både fredag og lørdag.    

L/K hadde sin første samling for sesongen fredag og lørdag i Lyngenhallen. Hovedtrener Dan-Håvard Johnsen ledet samlingene fredag og lørdag, godt hjulpet av hjelpetrener Jørn F. Berger.

I to tredjedels hall (sportsdekket ligger fortsatt på en tredjedel av hallen) er det begrenset hvor godt 25 spillere kan utfolde seg, men avviklingen gikk likevel greit.

Fredag var Skarp-keeper Ruben Robertsen i Lyngenhallen for å få seg en gjennomkjøring sammen med L/K. Vi ønsker Robertsen til klubben slik at vi kan ha et godt keeper-opplegg i Tromsø med minimum to keepere på trening. Ruben er av et slikt kaliber at han kan kjempe om en posisjon som førstekeeper, men det gjenstår å se hva Ruben til slutt velger. Robertsen har forøvrig masse slekt i Lyngen og beskriver seg som halvt lyngsværing. Det gjør jo ikke Ruben mindre aktuell for L/K.

Jørn Berger har forøvrig utarbeidet en egen kondistest for L/K, Berger-testen, som fikk sin ilddåp på samlingen lørdag. av de spillerne som tok testen utmerket kjappfotjunioren Øyvind Garfjell seg som den beste. Men mange andre, spesielt av ungguttene, leverte gode resultater.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline