Tap for juniorene

Postet av Lyngen/Karnes IL den 5. Apr 2008

Etter en bra første omgang av L/K-juniorene tok TIL fullstendig over i andre.

TIL-juniorene stilte med et sterkt lag og viste spesielt i andre omgang at det neppe er så mange juniorlag i Norge som hamler opp med dem. Men L/K klarte å holde 2-1 til pause, og da hadde TIL fått sitt 2-0 mål på klønete opptreden av dommer, linjemann også forsvaret til L/K.

2-0 sto det allerede etter syv minutter, men Ole Oskar Ross reduserte til 2-1 midtveis i første omgang. Det sto seg til pause, men like etter hvilen setter TIL inn 3-1 og punkterer i praksis kampen. TIL-juniorene svir vanvittige sjanser, mens L/K knapt klarer å komme over midtbanen.

Til slutt stopper TIL på 7-1 og det var i hvert fall ikke ett mål for lite. TIL rotet mye foran målet til en god Vegard Samuelsen, men syv mål er jo bra det også.

Dermed går TIL videre til semifinalene i NM-cupkvaliken i Skarphallen lørdag.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Andreas Holm, Kristoffer Fagerborg, Jan Robin Bjørn, Jonas Samuelsen; Ole Oskar Ross, Tom-Jørgen Gangsø, Martin Strand: Andreas Løvland, Fredrik P. Johansen, Øyvind Garfjell.

Innbyttere: Per Inge Stenhaug, Erlend Strand.

Gult kort L/K: Øyvind Garfjell