Nesten tabelltopp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Mai 2008

Tabelltoppen var innen rekkevidde, men L/K og Lille nøyde seg med 6-2.

Da Rune Lillevik satte inn 1-0 allerede etter 27 sekunder og Steffen Dreyer satte inn 2-0 etter 7 minutter regnet de fleste med at det skulle bli målfest på Polleidet i kveld. Men knallstarten ble ikke fulgt opp utover i omgangen, og det som tegnet så lovende ble heller de forspilte sjansers omgang.

2. omgang startet med at Steffen Dreyer rullet opp to angrep på høyrekanten - uten at det ble mål. Så scorer TUIL på sin første ordentlige sjanse i kampen, og like etterpå har de faktisk et skudd i stolpen.

Å si at kampen sto og vippet er likevel en mild overdrivelse. Og etter 52 minutter setter L/K inn 3-1. Steffen Dreyer og Ole Oscar Ross kombinerer flott på høyresiden, og Rune Lillevik får æren av å krige inn sitt andre mål for dagen.

Så følger en litt rotete midtperiode av andre omgang, der presisjonen går ned i L/K-spillet og TUIL kjemper seg noenlunde inn i kampen. Direkte spennende blir det dog ikke, og mot slutten tar spillende trener André Fagerborg ansvar for å få et anstendig resultat. Først slår han frispark som Rune Lillevik setter inn i det 82. minutt. Så scorer han selv de to siste på et plassert langskudd og et trademark frispark over muren og i mål. At TUIL reduserer på slutten ødelegger litt av målforskjellen, men bortsett fra på målene spilte L/Ks backfirer solid i dag. Keeper Michael Wæraas hadde ikke all verden å gjøre bortsett fra på målene.

Med seieren i dag er L/K á poeng med Fløya og Skjervøy i TiTo-teten. Alle tre lagene har 13 poeng, men SIK har best målforskjell og leder.

Neste L/K-kamp: Nordreisa borte:

L/K - TUIL 2 6-2 (2-0) 1-0 Rune Lillevik (27 sek), 2-0 Steffen Dreyer (7), 2-1 (48), 3-1 Rune Lillevik (52), 4-1 Lillevik (82), 5-1 André Fagerborg (84), 5-2 (90), 6-2 (90)

Dommer: Ragnar Dahl - god

Gult kort L/K: Lasse Hausner

L/Ks lag: Michael Wæraas; Lasse Hausner, Stian Amundsgård, Mats-Haakon Karlsen, Frode G. Larsen; Tom-Jørgen Gangsø, André Fagerborg, Ole Oscar Ross; Øyvind Garfjell, Steffen Dreyer, Rune Lillevik.

Innbyttere: Marius Lingrasmo for Steffen Dreyer, Rudi Dreyer for Øyvind Garfjell, Kristoffer Fagerborg for Tom-Jørgen Gangsø.