Seriestart søndag, BOIF-L/K:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Apr 2009

Viktig kamp. Lytt på radio!

 

Søndag klokken 12.00 er det endelig seriestart for Lyngen/Karnes i FK Fotball-Ligaen. Kampen spilles mot BOIF på Bardufoss og det tør nå være kjent at kampen live-overføres på nasjonal radio.

Hovedsponsor FK Fotball sitter ringside på Bardufoss imorgen og skal følge hvert spark på ballen i L/Ks serieåpning i FK Fotball-Ligaen. Radarparet Aleksander Schau og Thomas Aune er på rundtur i Tromsi denne helga og var blant annet og så FK Senja vinne 3-1 over Ishavsbyen i serieåpningen i Islandsbotn.

Schau og Aune har også møtt L/Ks midtbanespiller Andreas Løvland på Finnsnes, der Løvland deltar på kretssamling i helga. Andreas skal være med i kampen mot BOIF i morrra og har latt seg lokke utpå med et superoptimistisk resultattips for kampen. Trener Lasse Hausner er langt mer forsiktig i sine vurderinger foran kampen i lørdagens Framtid i Nord og advarer mot hva nyopprykkede lag som BOIF kan mønstre av entusiasme og pågangsmot.

Hausner kan velge og vrake i en tilnærmet skadefri og kampklar gjeng til seriepremieren. Av den 26 mann store stallen er det kun Stig-Roar Hansen Rognli og langtidsskadde Viktor Sørensen som er uaktuelle til kampen. Kampen kommer også for tidlig for ankelplagede Magnus H. Minde, mens cuphelt Fredrik P. Johansen er med i troppen etter å ha skadet seg på trening denne uka.

Samlinga i Lyngenhallen lørdag var en fin gjennomkjøring foran BOIF-kampen, og Lasse har plukket ut følgende 17 spillere som skal til Bardufoss imorra:

Michael Wæraas, Mats-Haakon Karlsen, Jens Georg Løvland, Tor Arne Larsen, Rune Lillevik, Ole Oscar Ross, Rudi Dreyer, Øyvind Garfjell, Andreas Løvland, Steffen Dreyer, Andreas Holm, Fredrik P. Johansen, Gaute Veseth Olsen, Aleksander Helberg, Jonas Samuelsen, Kristoffer Fagerborg og Tore Veseth Olsen.

Og når guttan går ut på banen på Bardufoss imorra vil den nykomponerte FK Fotball-Ligahymnen runge over stadion. Den er det Fløyas Dag Erik "Tuba" Willumstad Johansen som er opphavsmann til, og det er ingen tvil om at hymnen vil sørge for den rette stemningen i forkant av årets kamper.

For de som ikke har tenkt seg på stadion imorgen, så er det bare å følge kampen på P3. Gå inn på www.nrk.no - nettradio - søk på FK Fotball, og klikk på dagens program. 


 


 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline