Senja 2 fikk revansj

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Mai 2009

Tapte stort i fjor. Tok hevn nå.

Det ble stygge sifre for L/K 2 i bortekampen mot Senja 2 i kveld. Til slutt sto det 10-3 til hjemmelaget, som stilte med et solid mannskap mot L/Ks nestbeste i kveld. Selv om L/K 2 tok ledelsen på et pent mål av Fredrik P. Johansen, så var det liten tvil om hvor seieren skulle havne.

Det sto 5-1 til pause og det ble altså nye fem baklengs for L/Ks keeperdebutant André K. Våge i andre omgang. Jøran G. Åsheim og Rudi Dreyer scoret hvert sitt mål i andre omgang.

Dermed fikk Jan Tore Bakli og hans reserver solid revansj for tapet L/K 2 påførte dem i fjorårets oppgjør på Geitnes. Da vant L/K 10-1...

L/Ks lag: André K. Våge, Jan Robin Bjørn, Lasse Simonsen, Trond Egil Larsen, Eivind Bekkstrand, Rudi Dreyer, Kristoffer Fagerborg, Jøran G. Åsheim, Martin Strand, Alexander Løvland Rygh, Fredrik P. Johansen.

Innbytter: Espen Haugen