Deltar i Jet cup:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Jun 2009

 
Løvland gjestespiller for TIL
 
 
 

Lyngen/Karnes har blitt enige med TIL om å slippe Andreas Løvland (16) til på TILs juniorlag som skal spille Jet Cup på Hamar i juli.

TIL har forespurt L/K om lov til å bruke Løvland som gjestespiller i turneringen. Etter samråd med Andreas og pappa Jarle har L/K stilt seg positiv til gjesteopptredenen i TIL-trøya for L/Ks stortalent.

Turneringen passer fint inn i timeplanen til L/Ks A-lag iogmed at den foregår midt i fotballferien. Skulle TIL gå helt til finalen i Jet Cup  (som går den 19. juli), vil det oppstå en ørliten kollisjon, ettersom L/K starter sin treningsleir i Piteå den 18. juli.

Men TIL har lovd å få Løvland kjapt på flyet til Luleå etter finalen slik at han får med seg mest mulig av den tradisjonsrike treningsleiren i Bottenvikens perle.

Framtid i Nord skriver på nett også om Løvlands skolegang på NTG til høsten og mulighetene for at Andreas snart er tapt for L/K. L/K understreker at gjestespillingen er nettopp det og ingenting annet.

Samtidig er det naturlig at en spiller som unge Løvland vil tiltrekke seg oppmerksomheten til klubber av TILs kaliber. Det er L/K veldig stolte av, så får fremtiden vise hva som skjer.

Onsdag er det seriekamp mot Senja på Polleidet som skal ha all fokus. Og Andreas får helt sikkert mer enn nok å henge fingrene og føttene i på L/Ks midtbane.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline