4. divisjon, L/K - Kvaløysletta 0-0:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jun 2009

Et stort steg framover
Etter en lang rekke svake resultater for L/K 2, reiste man seg på Polleidet onsdag kveld. 0-0 hjemme mot et svekket Kvaløysletta-lag er kanskje ikke egnet til storstilt feiring, men det står uansett respekt av prestasjonene av L/K-spillerne.

Michael Wæraas sto som en mur i mål og meldte seg kraftig på inn mot kampen mot Nordreisa lørdag. KIL hadde et visst press innledningsvis, men Wæraas og co sto han av. Cato Larsen (33) sto for rutinen og hadde full kontroll som midtstopper i spann med Jan Robin Bjørn.

Gledelig også med sesongdebut for Stig-Roar Hansen Rognli, som er tilbake etter beinbrudd og Svalbard-jobbing. Og da han kastet inn håndkleet i andre omgang, så kom Kåre Johnsen, som fylte 16 for en uke siden, inn og gjorde manns jobb på venstrebacken. Kåre var forøvrig én av tre 93-modeller i L/K-drakt i dag.

L/K 2 er fortsatt sist på tabellen i 4. divisjon. Til helga er det kamp mot Loke hjemme på Polleidet, og da skal tre poeng tas.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Stian Stenhaug, Jan Robin Bjørn, Cato Larsen, Stig-Roar Hansen Rognli; Espen Haugen, Martin Strand, Jøran G. Åsheim, Aleksander Helberg; Alexander Løvland Rygh, Fredrik P. Johansen

Innbyttere: Lasse Simonsen, Uno Nesvik, Kåre Johnsen, Lasse Hausner

Gult kort, L/K: Lasse Simonsen

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline