Geitnes kunstgress:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Sep 2009

                Offisielt åpnet

Ordfører Hans Karlsen sto for den høytidelige åpningen av Geitnes kunstgress lørdag. Med hjelp fra dugnadssjef Kjell Magne Stenhaug og miniputtespilleren Einar Skogheim kuttet Karlsen snora og erklærte praktanlegget for åpnet.

Det var på alle måter en stor dag på Geitnes lørdag. En fotballskole i forkant av åpningen sørget for mye folk på kunstgresset og at talentutvikler Mark Dempsey hadde tatt turen fra Tromsø satte en ekstra spiss på skolen.

Blant talerne var selvsagt L/K-leder Johnny Hansen, som roste både kommunen, Sparebanken Nord-Norge, naboklubb Furuflaten, Lundvoll maskinstasjon og ikke minst dugnadsgjengen på Geitnes. Ordfører Hans Karlsen uttrykte glede over at man nå på kort tid hadde fått to flotte kunstgressbaner i Lyngen og understreket at dette har det vært politisk enighet om.

Også banksjef Merete Forfang, Furuflaten-leder Johannes Grønnvoll og fotballkretsens Nils Trygve Johansen holdt taler, i tillegg til Elektro-Sports Rolf Magne Hansen. Sistnevnte bedrift har stått for det elektriske på stadion - inkludert flomlysene som ble testet da L/K2 møtte Ramfjord senere på kvelden.

Etterpå var det bare å slippe barna løs på banen igjen. Det er duker for atskillig tusen timer med fotballøkter på kunstgressbanen i årene framover.

Gratulerer med ny bane til alle lyngsværinger!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline