Fotballpresident Kåfjord i Lyngen:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Sep 2009

Imponert over anleggene

Sondre Kåfjord lot seg imponere over den innsatsen som er lagt ned på anleggsfronten i fotballkommunen Lyngen. Han var tirsdag på besøk og så de nye kunstgressanleggene på Geitnes og på Furuflaten.

- Ja, dette må være bortimot Norges-rekord i anlegg i forhold til folketall det jeg har sett i dag. Dere får til det dere vil. Det ser jeg, slo Kåfjord fast, etter også å ha tatt fotballanlegget på Polleidet i nærmere øyesyn.

Lyngenhallen og flere ballbinger på strekningen Furuflaten Lyngseidet forsterker bildet av at det ikke skal stå på anleggene når nye talenter skal vokse fram.

På Geitnes hadde det møtt opp rundt hundre skole-barn og ungdom som gjennomførte en fotballdag i det fine høstværet samtidig som Kåfjord besøkte banen. Et meget vellykket tiltak! Kåfjord fikk sagt et par viktige ting til den oppvoksende ungdommen.

- Det er fint å ha ambisjoner, men det viktigste er å ha det artig. Respekter hverandre og praktiser fair play. Det dreier seg om folkeskikk. Det dere gjør i fotballen, skal være det dere ønsker at andre skal gjør mot dere, sa Kåfjord.

Besøket i Lyngen ble avsluttet med en lunsj på Stigen Vertshus, før Kåfjord dro til Tromsø for å åpne Skarps nye kunstgressbane. På lunsjen fikk Kåfjord et lite innblikk i hva slags utfordringer en bygdeklubb som L/K har.

President Kåfjord fikk enkel servering i speakerbua på Geitnes. Her sammen med L/K-leder Johnny Hansen og Håvard Jenssen. Til venstre, daglig leder Jo Are Vik i fotballkretsen.

 

Sondre Kåfjord har nok sett større pokalsamlinger, men tok seg likevel tid til å inspisere L/Ks premieskap på Polleidet.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline