TV-aksjonen Care

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Okt 2009

 Bidrar til TV-aksjonen

L/K-kaptein Steffen Dreyers jubileumsskjorte, og flere andre Dreyer-effekter, auksjoneres bort til inntekt for TV-aksjonen.

 


 

L/K-sesongen har kanskje ikke vært fullspekket av høydepunkter i år. Men et lite høydepunkt var det i alle fall da Steffen Dreyer rundet 100 A-lagsmål i august, i en alder av 23 år og 98 dager. Den feiret han forsiktig ved å vise fram en hjemmesnekret t-skjorte med tallet 100 på.

I ettertid har vår fotballspillende politiker utfordret FK Fotball-gutta Thomas Aune og Aleksander Schau til en byttehandel, der Steffens 100-målsskjorte, samt blant annet bandanaen han spilte i den radiooverførte ligapremieren mot BOIF i april, går i bytte med en FK Fotball-skjorte - en skjorte som Steffen i sin tur skal ha på i et kommunestyremøte.

Dealen gikk igjennom da Steffen gjestet FK Fotball-studio da de var i Tromsø sist, og nå ligger hele Dreyer-pakken ute på QXL. Der skal t-skjorta, bandanaen og kapteinsbindet hans selges til inntekt for TV-aksjonen.

Er du interessert i å støtte en god sak og samtidig vinne historiske L/K-effekter, så er det bare å sende budet dit til fkfotball@nrk.no

 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline