L/K 2010:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Nov 2009

Trenerkabalen er lagt

Det har vært en begivenhetsrik uke i L/K. Torsdag kunne vi presentere vår trenerløsning for 2010 for et møterom full av L/K-spillere - rundt 25 i tallet.

Roger Lange og Dan-Håvard Johnsen ble da presentert som L/Ks hovedtrenere i 2010 - en løsning L/K må si seg meget fornøyd med. Med Roger i Tromsø og Dan-Håvard i Lyngen har vi meget kompetente trenere for begge treningsgruppene.

Med seg for Roger og Dan-Håvard Jørn F. Berger som hjelpetrener/fysisk trener i Tromsø. I Lyngen vil Dan-Håvard Johnsen kunne trekke veksler på blant andre Tore Larsen og keepertrener Henning Hansen.

På møtet i Tromsø torsdag forklarte Lange og Johnsen om hva de tenker om den kommende sesongen. De gjorde det også klart at de har ambisjoner for sesongen - hvilket

Spillerne fikk også informasjon om treningstidene for tromsøgruppen framover, og også litt om hva trenerne ser for seg i sesongoppkjøringen i forhold til treningsmengder og tidsbruk og spillerne benyttet også anledningen til å komme med innspill til den ennå ikke fastspikrede sesongplanen.

Etterpå var det tid for et pizzastykke eller åtte på Yonas.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline