FK Fotball-Ligaen 2010:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Sep 2010

Gavepakke til Skarp
L/K fikk stryk på Fløyabanen i ettermiddag.

Det ble til slutt 4-0 til hjemmelaget på Fløyabanen i dag. Fortjent seier til Vegard Berg-Johansens menn, selv om L/K fikk Steffen Dreyer utvist allerede etter 25 minutter - rett etter at Fløya hadde scoret sitt første mål.

Paradoksalt nok hadde L/K sin beste periode fra utvisningen og ut første omgang. Ole Oscar Ross, Andreas Løvland og Øyvind Garfjell fikk sving på angrepsspillet og Ross hadde et par nesten-mål i denne perioden. Fløya scoret riktignok 2-0 i denne perioden og ledet fortjent til pause.

I andre omgang var det kamp helt til 3-0 målet til Fløya etter 54 minutter. 10-12 minutter var det duket for en tidlig dusj for nok en Dreyer. Da fikk nemlig storebror Rudi sitt andre gule kort og marsjordre. Derfra og inn var det touch and go. L/K hadde sine sjanser, mens Fløya fikk eventyrlige overganger som de stort sett rotet bort - enten ved at Joakim Flatvoll stoppet dem eller at Jørgen Vik ryddet opp.

10 minutter før slutt får Fløya sitt fjerde, og det blir også kampens siste. Sjelden at L/K får to mann utvist, sjelden at vi slipper inn fire mål og sjelden at vi ikke klarer å score.

Med tapet i dag, ligger unektelig Skarp veldig godt an til å vinne avdelingen. Det ser ut som L/K og Fløya må kjempe om andreplassen.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Andreas Holm, Joakim Flatvoll, Rudi Dreyer, Øyvind Garfjell; Espen Haugen, Andreas Løvland, Ole Remi Hausner, Joakim Einebakken Nilsen; Ole Oscar Ross, Steffen Dreyer.

Innbyttere: Alexander Løvland Rygh, Christer Steinvik, Jøran Grønnbakk Åsheim

Røde kort L/K: Steffen Dreyer, Rudi Dreyer (to gule)

Dommer: Ragnar Dahl - Ble vel sentral i kampen, men gjorde nok objektivt sett en grei kamp likevel.