NM-cupen 2011:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Apr 2011

Geitnes klar for BUL
Det blir cupkamp i Lyngen onsdag.

Etter en glimrende jobb av banemannskapet den siste uken er Geitnes så godt som fri for snø og is. Alt ligger dermed til rette for cupkampen mot Bossekop UL onsdag 6. april.

Etter mye snøfall i slutten av mars, var det et åpent spørsmål om banen skulle bli kampklar. Men den siste tidens våte mildvær, kombinert med iherdig brøyting og snøfjerning, har gjort underverker på Geitnes.

L/K håper nå at lyngenfolk tar turen til Geitnes for å se 2011-utgaven av Nord-Troms beste fotball-lag møte et av Finnmarks beste lag til cupdyst.

Cupkampen blir den første obligatoriske kampen mot Bossekop siden vi kjempet om kvalik til 2. divisjon i 2004. Den fighten gikk L/K seirende ut av. Så får vi se hva utfallet blir onsdag.

L/K har akkurat avsluttet treningsleiren i Tyrkia og stiller med en stort sett skadefri og sterk stall inn mot cupkampen. Det inkluderer blant annet nyervervelsene Magnus Henriksen, Ståle "Junior" Johansen og Kristian Granås, i tillegg til de vante fjesene til Løvland, Garfjell, Ross, Gautestad, Vik, Haugen, Karlsen og co.

Dato: Onsdag 6. april
Sted: Geitnes kunstgress
Tid: 18.00

Møt opp og se L/K ta første steget mot cupfinalen på Ullevål!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline