3. divisjon 2011:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 5. Apr 2011

L/K er oddsfavoritt
Bettingselskap har satt opp sine odds for 3. divisjon og har L/K som favoritt. Dagbladet har imidlertid L/K på andreplass.

Det er bettingselskapet Nordicbet som har satt opp oddsen foran årets sesong i 3. divisjon avdeling 12. Og hvis du skal spille på hvem som vinner årets 3. divisjon, så er det L/K som gir dårligst odds. Bettingselskapet tilbyr bare 2,60 ganger innsatsen hvis rødtrøyene blir seriemestre.

Fløya følger deretter med 4,00 i odds, mens også Bossekop, Finnsnes og Kirkenes gir 6,00 i odds eller lavere hvis de vinner serien. Høyest odds gir TUIL 2, med 75,00 ganger innsatsen.

Nordicbet har også satt opp oddsen på toppscorertittelen. Her er det Fløyas Alexander Samuelsen som er favoritt, med 6,00 i odds. Vår egen Ole Oscar Ross gir syv ganger pengene tilbake, mens nyervervelsen Magnus Henriksen gir ti ganger innsatsen tilbake. Hele listen finner du her!

Dagbladet-tipset

Dagbladet har også gjort et dypdykk i de fire øverste divisjonene i Norge. Vår egen avdeling, avdeling 12, er også gjenstand for analyse og Dagbladets konklusjon er at L/K er det nestbeste laget i divisjonen - bak Finnsnes.

Les hele saken her!

Dagbladet tror tromslagene er gjennomgående sterkere enn de seks lagene fra Finnmark og tipper det blir tett i toppen mellom Finnsnes, L/K og Fløya.

Riksavisen spår så TUIL 2 overraskende nok på en fjerdeplass før beste finnmarkslag, Kirkenes, dukker opp.

Hele tipset:

1. Finnsnes
2. Lyngen/Karnes
3. Fløya
4. Tromsdalen 2
5. Kirkenes
6. Bossekop
7. Salangen
8. Hammerfest
9. Norild
10.Ishavsbyen
11.Porsanger
12.Nordkjosbotn


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline