L/K i 3. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. May 2011

Hele uka på toppen
L/K kan juble for tabelltopp etter dagens kamper i 3. divisjon.

For med seieren over Porsanger i går og Kirkenes sitt tap for Fløya i Kirkenes i dag, er L/K mutters alene på tabelltoppen i 3. divisjon. Dermed en ekstra grunn til jubel for Ståle Johansen, Andreas Løvland, Ken Stian Olsen, Kristian Granås, Jan Robin Bjørn, Steffen Dreyer og Ole Oscar Ross - som vi ser på bildet.

Fløya repeterte cupseieren over Kirkenes i gruvebyen i dag og tok en sterk 3-1 seier over laget som ledet 3. divisjon før runde 5. Alexander Samuelsen scoret alle tre målene i en kamp som viser at Fløya blir å regne med utover i sesongen, til tross for en litt trang start på sesongen på Geitnes.

Et annet grønt tromslag, Finnsnes, viste også styrke i Finnmark i dag. De banket L/Ks cupdødar Hammerfest ettertrykkelig 7-1 i Hammerfest, og dermed utgjør de fem lagene som var tippet i teten også tetkvintetten i avdeling 12.

Tabellen finner du her!

Kommende fredag klokken 19.00, merk tidspunktet!!, møter vi Norild på Geitnes kunstgress (Kampen er satt opp på Polleidet, men vil nok bli flyttet til Geitnes).
Norild har etter rapportene slått Nordkjosbotn 3-2 på hjemmebane i dag og kryper opp i ryggen på Finnsnes med sine ni poeng.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline