L/K 2 i 5. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Mai 2011

Satte Ramfjord på plass
To tomålsscorere på Geitnes i dag.

4-1 ble det til L/K 2 over Ramfjord i ettermiddag. Alexander Løvland Rygh scorte to mål, mens innbytter Magnus Wikbo Samuelsen, som fikk fem minutter på slutten, også scorte to.

RUIL tok ledelsen men etter hvert ble det klart at L/K 2 var et bedre lag. Ungguttene spilte seg opp i løpet av andre omgangen og seieren ble til slutt komfortabel. Flere av målene kom etter pent spill. 1-1 målet var det en god Martin Strand som gjorde forarbeidet, mens Alexander Løvland Rygh fikk fin assistanse fra innbytter Robin Wikbo Samuelsen på 2-1 målet. 3-1 var det venstrekant Alexander Elveslett Slettli som la inn til sin jevnaldrede lagkamerat Magnus Wikbo Samuelsen. Han møtte ballen på første stolpe og headet i nettaket fra kort hold. 4-1 sto Løvland Rygh bak da han spilte Magnus igjennom i midten. Unggutten var trygg alene med keeper og satte sitt andre for dagen - Magnus to første seniormål.

L/K har spilt fire seriekamper på rad hjemme nå og har fått med seg syv poeng. Dermed henger man brukbart med på tabellen. Neste helg venter Tromsøysund i Tromsø.

PS! Rudi Dreyer gjorde et aldri så lite comeback på B-laget i andre omgang. Rudi var bunnsolid på stopperplass og viste at dette nivået har han inne om han trener eller ikke. Også en opptreden av fjorårets keeper Erlend Strand, som også la opp foran denne sesongen. Denne gangen spilte Erlend ute.

0-1 (24), 1-1 Alexander Løvland Rygh (60), 2-1 ALR (75), 3-1 Magnus Wikbo Samuelsen (88), MWS (90).

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Kristoffer Fagerborg, Morten Pettersen, Hans Roar Karlsen, Jonas Samuelsen; Oskar Leiros, Jens-Georg Løvland; Martin Strand, Alexander Elveslett Slettli, Henning Skogvang; Alexander Løvland Rygh.

Innbyttere: Jan Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli, Robin Wikbo Samuelsen, Rudi Dreyer, Erlend Strand, Magnus Wikbo Samuelsen