L/K i 3. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Jun 2011

En fabelaktig opphenting!
Tre poeng og fortsatt tabelltopp for L/K etter at blant annet Ross og Haugen bidro til å hente inn en 2-0 ledelse på Idrettsheia.

Men til tross for den til slutt overlegne seieren, holdt det hardt for L/K denne gangen. Salangen ledet 2-0 til langt ut i andre omgang før L/K våknet for alvor. Fram til da var det etter rapportene slett ikke ufortjent at Salangen ledet.

Først var det veteranbacken Tor Arne Larsen som tok ansvar og satte inn 2-1 på et skudd fra rundt 10-12 meter. Så var kjappfotingene Øyvind Garfjell og Ole Oscar Ross på høgget og scorte hvert sitt mål. Øyvind med et klassisk Garfjell-mål, kontrollert i hjørnet fra skrått hold, mens Ross sitt mål var innom både én og to SIF-spillere før ballen traff nettmaskene. Men det var Ross sitt mål!
Fem minutter før slutt øker så midtbanekrigeren Espen Haugen til 4-2 på krigersk vis og to minutter på overtid putter Espen "Hulk" Haugen sitt andre for dagen etter at Steffen Dreyer kommer rundt på kanten og legger ut 45 grader. Dermed fastsatte lenangsværingen sluttresultatet til 2-5.

Dermed ble det utrolig nok det samme resultatet i år som de to foregående årene på Idrettsheia - 5-2 til L/K. Hva som er oddsen for det, må andre enn meg regne ut.

Med tre poeng i Salangen står L/K med 19 poeng og vil tilbringe nok en uke alene på tabelltoppen - uavhengig av hva som skjer i de andre kampene.

Her følger en kjapp kamprapport fra hovedtrener Bernt Olav Johansen:

Vi får en fryktelig dårlig start på kampen. Salangen scorer tidlig og vi spiller skikkelig dårlig de første tyve minuttene. Etter hvert tar vi litt over, får kontroll på kampen men skaper ikke all verdens framover likevel.

2. omgang starter ikke så mye bedre enn slutten av første omgang. Vi sliter egentlig helt til vi gjør en rokkering tyve minutter før slutt. Vi flytter Steffen Dreyer ut på høyrekanten, bytter inn Magnus Henriksen, setter Ole Oscar inn som hengespiss og Andreas Løvland på defensiv midtbane. Like før får Salangen i tillegg en mann utvist og etter dette scorer vi fem mål på 17 minutter.

At vi klarer å snu denne kampen sier litt om moralen i laget. Vi ligger under i 70 minutter og så banker vi inn fem mål og maler Salangen i stykker til slutt. Det ligner på et topplag.

Nå venter TUIL 2 hjemme fredag.

L/Ks startellever: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, Mats-Haakon Karlsen, Ståle Johansen, Tor Arne Larsen; Ole Remi Hausner, Espen Haugen; Andreas Løvland, Ole Oscar Ross, Øyvind Garfjell; Steffen Dreyer.

Innbyttere: Magnus Henriksen, Jonas Samuelsen