L/K i 3. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Jun 2011

Velkommen til Geitnes!
TUIL 2 venter i junisola i kveld.

L/K tar imot TUIL-rekruttene til kamp på Geitnes i kveld klokken 19.15. Kampen skulle opprinnelig gå på Polleidet, men vi venter 14 dager til før vi tar i bruk gressbanen.

TUIL 2 har fått en trang start på seriespillet - i alle fall poengmessig. De står poengløse foreløpig, en ifølge hjelpetrener David Lundblad har det unge laget vært med å prege alle kampene de har spilt så langt - med ett unntak for bortekampen mot Finnsnes.

L/K har en viss usikkerhet på keeperplass, men det er lov å håpe at L/Ks sisteskanse Jørgen Vik stiller frisk og rask i kveld. Skulle han ikke klare det, står veteran Henning Hansen klar med hanskekledte hender. Tarjei Hansen Gautestad mister også sjansen til å møte gamle lagkamerater, ettersom han fortsatt er ute med skade. Men ellers er det mye friske bein i L/K-troppen:

1. Jørgen Vik
2. Jens-Georg Løvland
3. Jonas Samuelsen
5. Mats-Haakon Karlsen
7. Ole Oscar Ross
8. Magnus Henriksen
9. Øyvind Garfjell
10. Andreas Løvland
12. Henning Hansen
16. Ole Remi Hausner
19. Tomas Einebakken Nilsen
20. Jan Robin Bjørn
21. Espen Haugen
22. Stig-Roar Hansen Rognli
24. Tor Arne Larsen
25. Oskar Leiros
40. Ståle Johansen
99. Steffen Dreyer

- TUIL har tapt alle kampene til nå. Det betyr at det nok ligger poeng i luften for dem snart. Men det skal ikke skje mot oss. Det igjen betyr at vi må som vanlig være fullt skjerpet og på hugget for å klare og hente hjem alle poengene her. Vi kan ikke hvile på laurbærene nå heller, sier hovedtrener Bernt Olav Johansen foran kampen i kveld.

Værmeldingen for kvelden er i alle fall upåklagelig så det er ingen grunn til å ikke møte opp på Geitnes i kveld!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline