L/K i 3.divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jul 2011

Tidenes vårsesong
L/K har aldri gjennomført en så solid vårsesong som i 2011.

Jonas Samuelsen og Mats-Haakon Karlsen har hatt mange muligheter til å juble i vår.

Til tross for mange gode åpninger på sesongen og mange solid gjennomførte vårsesonger, så skiller 2011-sesongen seg ut så langt.
Når vi nå er ved halvspilt serie har L/K bare avgitt to poeng - nemlig de to som gikk tapt i uavgjortkampen mot Norild i mai. En så god vårsesong har L/K faktisk aldri hatt siden Lyngen og Karnes ble slått sammen foran 90-sesongen, til tross for at vi i denne perioden har vunnet serien fire ganger.

Vår beste vårsesong fram til i år var opprykkssesongen 2004 med Dan-Håvard Johnsen ved roret. Da tapte L/K mot Finnsnes og mistet dermed tre poeng like før sommerferien. Den sesongen endte altså likevel med seriemesterskap og opprykk, så da ligger vi foran det skjemaet i alle fall.

10 seire og én uavgjort er ekstra sterkt ettersom L/K i år spiller en "halv divisjon" høyere enn vi gjorde i 2004. Nye tredjedivisjon er en tøff serie med mange gode lag men L/K har stort sett vunnet med greie sifre. Unntaket er ettmålsseirene mot de to lagene nærmest på tabellen - Finnsnes og Bossekop.

Med sine tre mål i siste kamp før ferien gikk Steffen Dreyer til topps på seriemålstatistikken til L/K. Dreyer har bare åtte kamper fra start, men har vært nådeløs foran mål siden han gjorde comeback i L/K-trøya. Trioen Løvland (9), Ross (8) og Garfjell (7) kommer nok til å pushe Steffen godt gjennom høstsesongen også, men de skal få henge godt i stroppen for å tukte spissen når det gjelder toppscorertittelen.

De tre sistnevnte har ikke bare vært sentrale i scorings- (og ikke minst assists)sammenheng. De er sammen med Mats-Haakon Karlsen og Tor Arne Larsen blant de fem som har spilt alle seriekampene til L/K så langt - og det fra start.

Denne uken og neste uke er det fotballferie for L/K-spillerne. Et lite egentreningsprogram har de fått, men ellers er det ingen felles fotballøkter før guttene stiller mannssterke på treningsleiren i Piteå 17. - 23. juli.

En god vårsesong har lite for seg hvis man ikke følger opp med en god høstsesong også!

MålscorerePrivatCup SerieTotalt
ALøvland5914
OORoss6814
SDreyer1111
ØGarfjell178
MHenriksen325
THGautestad224
SJohansen224
ALRygh314
EHaugen33
JSameulsen112
TALarsen112
JRBjørn11
MHKarlsen11
TENilsen   11
KnGranås11
Selvmål    11

 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline