L/K 2 - Ullsfjord 3-3:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 17. Aug 2011

Uavgjort med ti mann
L/K spilte 3-3 på bortebane mot Ullsfjord etter å ha spilt en omgang med én spiller mindre.

Det sto 2-2 til pause etter at L/K2 hadde spilt første omgang i kraftig motvind.

Jonas Samuelsen utlignet etter 12 minutter USKs tidlige mål. Så går USK opp i ledelsen igjen i det 23. minutt, men den svært så målkåte venstrebacken Tor Arne Larsen brakte balanse i regnskapet i det 38. minutt.

Tidlig i andre omgang får L/K2 Erlend Strand utvist etter felling som siste mann. Dermed blir det straks litt tøffere for Vegard Bjørn Olsens gutter og menn.

USK tar da også ledelsen i kampen for tredje gang etter 75 minutter menr tredje gang svarer L/K - denne gangen i form av Christer Steinviks scoring i det 88. minutt.

Ifølge rapportene var Espen Haugen banens suverent beste i dag. Det love godt foran den uhyre viktige A-kampen mot Bossekop til helga. At Tor Arne Larsen scorer i sin fjerde kamp på rad (!) er også et godt tegn. Måtte han forlenge goal-streaken sin til helga.

Gule kort, L/K2: Tor Arne Larsen og Jonas Samuelsen

Rødt kort, L/K2 Erlend Strand

L/K2s lag: Kristoffer Granås, Henning Skogvang, Hans-Roar Karlsen, Morten Pettersen, Tor Arne Larsen; Oskar Leiros, Espen Haugen, Jonas Samuelsen, Martin Strand, Robin Wikbo Samuelsen; Magnus Wikbo Samuelsen