L/K 6-8 år:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Aug 2011

Kamp og turnering
Neste uke blir innholdsrik for våre yngste.

Først og fremst er det en utsatt kamp mot Indre Kåfjord som går av stabelen onsdag 31. august klokken 18.15 på Geitnes.

Det er mange unger som trener for tiden og det er ikke hensiktsmessig å være flere enn max 11-12 spillere til hver kamp. Blir vi flere enn det, så må vi prioritere de som har trent hele sesongen. Men dette tar vi fra kamp til kamp. Det gikk akkurat mot Furuflaten/Storfjord sist. Da var vi 12.
Hvem som spiller på kampen onsdag tar vi etter treningen mandag (17.30 - 19.00)

Biltrend cup

Helga 3-4 september har vi meldt på lag til Biltrend cup på Nordkjosbotn. Vi går utifra at det blir en endags-turnering og vi har i utgangspunktet meldt på ett lag. Skulle interessen for turneringen blant våre spillere være stor, så kan vi etteranmelde ett lag til og dermed delta med to lag slik vi også gjorde i Bendit cup på Geitnes. Da tar Øyvind og Torbjørn ansvaret for hvert sitt lag.

Det er allerede fire spillere som har meldt seg til Biltrend Cup så alt tyder på at det blir to lag. Vi tar påmelding fra spillerne i løpet av helga. De som ikke har gitt lyd ifra seg innen mandag kveld til Torbjørn på (m) 92664354 regner vi ikke med.

Oppsettet er ikke endelig klart, men det ser ut som første kampen vår blir i titiden. Mer info om dette legges ut her etter hvert.

SMS er sendt ut til alle foreldre og vi håper flest mulig kan være med på turneringen!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline