L/K 2011:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Oct 2011

Hvordan ender sesongen?
I dag kommer den endelige avgjørelsen.

I dag klokken 14.00 er det avspark i 3. divisjon avdeling 12 - for siste gang i år.

I siste serierunde er det samtidig avspark i alle kampene, hvilket betyr at vi kommer til å bli løpende oppdatert på hvordan det går med vår opprykkskonkurrent Finnsnes i deres kamp mot Bossekop. Vi er avhengig av å vinne mot Nordkjosbotn på Polleidet, samtidig som at BUL tar seg av Finnsnes.

Først og fremst må vi gjøre vår jobb mot Nordkjosbotn - et lag som kjemper for å holde seg i divisjonen. Da må vi være fullt skjerpet på det. Så får det gå som det går i Alta. Finnsnes har vært i storform den siste tiden og må finne seg å være favoritter mot Bossekop. Men samtidig er BUL kjent for å være et godt hjemmelag og det er ikke utopi å tro at det kan bli hjemmeseier i den kampen.

Men mest sannsynlig er opprykkskampen avgjort og L/K ender i såfall på en andreplass - som vi gjorde i fjor også. Det er en sterk prestasjon, men samtidig har vi ledet serien så lenge at det blir litt bittert å ikke vinne til slutt.

Men klokken 15.50 i dag er alt over for i år. De som har muligheten må møte opp på Polleidet og støtte L/K-guttan for siste gang denne sesongen.

For de som ikke har muligheten til det så blir vi å oppdatere fra kampen på Facebooksidene våre. Og www.folkebladet.no sender sågar BUL-FIL på web-tv, så der kan de som er lenket til pc-en i ettermiddag oppdatere seg på den kampen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline