L/K 2011:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Nov 2011

L/Ks egen Oscar-utdeling
Denne blide karen var L/Ks beste spiller i 2011.

Fredag kveld var det årsfest på Geitnes og ett av høydepunktene på enhver årsfest er når spenningen omkring Årets spiller blir utløst. I år var det Ole Oscar Ross (21) som ble æren til del, etter 18 seriemål, 24 mål totalt og godt spill tvers gjennom sesongen.

Konkurransen har vært hard i år, med mange gode spillerprestasjoner, men de fleste vil nok være enige i at Ross har imponert ekstra i år. I tillegg til målene har han driblet og sprunget fra alt av forsvarere over hele Troms og Finnmark, og i tillegg har han stått for en god del målgivende. En verdig vinner!

Men det var ikke bare årets spiller som ble kåret fredag kveld. Også Årets unge spiller fikk pris, og den gikk faktisk til en annen Oskar, nemlig Oskar Kleveland Leiros (16). Den bunnseriøse oksvikingen har allerede to sesonger bak seg i A-stallen og midtbanemotoren banker kraftig på døra om mer spilletid i 2012-sesongen.

Andre priser som ble delt ut:

Årets toppscorer: Ole Oscar Ross
Årets dommer: Sindre Dreyer
Årets unge trener: Vegard Bjørn Olsen
Årets hederspris: Erling Karlsen jr
I tillegg fikk både fysio Hege Robertsen og lagleder Geir Granås blomster, både verbale og fysiske, mens flere andre fikk velfortjente godord - både trenere, ledere og støtteapparat.

Deretter var det årsfest, der en revy med L/K som tema var et av høydepunktene. Ryktene går på at Dan-Håvard Johnsen og Steffen Dreyer måtte tåle å bli parodiert fra scenen av Kåre Bjørnar Olsen og co.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline