L/K 2012:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Nov 2011

Johansen blir manager
L/Ks har trenerløsningen klar allerede. Og den er solid.

Trenerkabelen i L/K er lagt og ble presentert for spillerne i et møte i forkant av årsfesten på Geitnes fredag.
Bernt Olav Johansen får stillingen som manager i en ny modell for L/Ks A-lag. Manageren har både administrativt og sportslig ansvar - mye likt det Johansen også hadde i år. Men nå er rollen mer formalisert.
Med seg som trenere får han en solid stab:

* Roger Lange går på sin tredje sesong som L/K-trener. Roger ønsker å ha en litt mer tilbaketrukket rolle, men kommer til å ha ansvaret for Tromsø-gruppa også i 2012.

* Dan-Håvard Johnsen er tilbake i en formell trenerrolle for L/K. Johnsen, med solid erfaring som trener for A-laget, vil ha ansvaret for Lyngen-gruppa, sammen med Bernt Olav Johansen.

* Ståle Johansen fortsetter som spiller, hvilket er en god nyhet i seg selv. I tillegg skal han trekkes mer inn i treningsarbeidet.

* Vegard Bjørn Olsen fortsetter som hjelpetrener, med et spesielt ansvar for L/Ks unge spillere. Vegard skal også fortsatt ha ansvaret for L/K 2 - der ett opprykk til 4. divisjon er et naturlig mål i 2012.

Detaljene, som f.eks. hvordan rollene skal fordeles i forhold til kampledelse, er ennå ikke klare.

I tillegg jobbes det med å få på plass en keepertrener i Tromsø.

I forkant av årsfesten på Geitnes fredag holdt også L/K-spillerne et grundig evalueringsmøte for 2011. Alle fasetter av sesongen ble kartlagt og diskutert og man har også staket ut litt av hva man må gjøre i 2012 for å nå målet om opprykk til 2. divisjon.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline