Tverrelvdalen - L/K:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Mai 2012

Ny seier på bortebane
L/K slo Tverrelvdalen i Alta for andre gang i vår.

TO MÅL HVER: Steffen Dreyer (nummer 10) og Øyvind Garfjell var vanskelige å stoppe for Tverrelvdalen i dag. Foto: Jo Are Vik

Tidenes første seriekamp i Tverrelvdalen for L/K endte med en solid 0-5 seier og flere flotte mål. Steffen Dreyer og Øyvind Garfjell scoret begge to mål, mens Joakim Einebakken Nilsen satte inn ett - for øvrig kampens første.

L/K hadde full kontroll gjennom 90 minutter og ekstra gledelig var det at Lange, Johnsen og Johansens menn klarte å holde nullen på bortebane. Det skjer ikke for ofte.

Både Dreyer og Garfjell noterte seg for et drømmemål hver. Dreyer lobbet ballen i vinkelen fra 20 meters hold i andre omgang, mens Garfjell fulgte opp med et utsøkt frisparkmål fra 25 meter litt senere i omgangen. Begge står forøvrig med fem mål i serien nå.

L/K stilte uten storscorer Morten Nilsen for andre kamp på rad, men Steffen Dreyer viste igjen at han vet hvor målet er situert. Hans to mål i dag tar han opp på samme antall mål i L/K-trøya som Rune Lillevik - nemlig 147. Det er gode muligheter for at Dreyer klarer ett mål til i løpet av sesongen...

Tvingende nødvendig for L/K å vinne i dag, ettersom de fremste konkurrentene i toppen av tabellen også vant. Fløya satte Salangen på plass med 7-1 på Fløyabanen, mens BUL på hjemmebane tok seg av Norild med litt mer knepne 1-0.

Se tabellen her!

L/K stiller med følgende lag: Jørgen Vik; Mats-Haakon Karlsen, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Dreyer, Jan Robin Bjørn, Andre Fagerborg, Ståle Johansen, Øyvind Garfjell, Ole Oscar Ross, Joakim Einebakken Nilsen, Steffen Dreyer.