KIF - L/K 0-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Jun 2012

To nye fra Dreyer
Og nå er det ingen over og bare én ved siden av ham i L/K-historien...

Det ble en flott 0-2 seier for L/K i Kirkenes søndag kveld. 0-0 til pause i en omgang der L/K var det beste laget. I andre omgang understreket L/K-guttene det og ingen gjorde det bedre enn toppscorer Steffen Dreyer. Han satte inn begge målene for L/K.

Det første på hodet etter 60 minutter etter en corner. Det andre målet kom ett kvarter før slutt på straffespark. Da hadde Mats-Haakon Karlsen blitt revet ned i feltet. Dreyer er sikker straffeeksekutør og står nå med 150 mål for L/K. Det er like mange som Jørn Henriksen har for klubben som har eksistert siden 1990-sesongen.

Enda viktigere enn det er det imidlertid at L/K med seieren i dag holder stand som ett av tre tetlag i 3. divisjon. Både Fløya og Bossekop vant i helga og dermed var Johansen, Lange og Johnsens menn pent nødt til å gjøre jobben østpå.

Ekstra artig at L/K for tredje kamp på rad holder nullen. Jørgen Vik har holdt nullen i 310 minutter. Siste gang motstanderen scoret var Porsanger - 50 minutt ut i kampen på Geitnes 19. mai.

Kommende fredag blir det imidlertid en litt større utfordring å holde buret reint for Jørgen og hans forsvar. Da kommer Fløya på besøk. De har scoret 45 mål så langt i sesongen - nær dobbelt så mye som L/Ks 23...

Comeback for Tore Veseth Olsen på L/K i dag - i hengespissrolle bak Steffen Dreyer.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Mats-Haakon Karlsen, Marius Dreyer, Vegard Emaus Nikolaisen, Øyvind Garfjell; Ståle Johansen, Joakim Einebakken Nilsen; Ole Oscar Ross, Tore Veseth Olsen, Christer Steinvik; Steffen Dreyer.