Hammerfest - L/K 2-1:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Sep 2012

Nå blir det vanskelig...
L/Ks tredje tap i Finnmark i år kan bli skjebnesvangert.

Det hjalp ikke at Steffen Dreyer tok L/K i ledelsen allerede etter 16 minutter med sitt 28. seriemål for sesongen.
Like etter blir nemlig veteranen Ståle Johansen utvist for det dommeren skal ha ment var slag fra Johansen. Også manager Bernt Olav Johansen blir vist bort i forbindelse med den episoden.

Like før hvilen scorer Runar Hustad for HFK og lagene går til pause med 1-1. I andre omgang har L/K og Ole Oscar Ross flere store sjanser til å gå opp til 1-2, men makter det ikke. I steden får HFK 2-1 seks minutter før slutt og det blir også sluttresultatet.

L/K fikk forøvrig en spiller utvist også i hjemmemøtet mot HFK. Den gang var det Ståles midtbanekollega André Fagerborg som ble utvist.

L/K ligger nå fem poeng bak BUL, som vant 3-1 over Salangen i dag. Fløya er også forbi oss igjen etter deres seier over Ishavsbyen. Med fire kamper igjen blir det svært tøft for L/K å vinne serien. Selv om vi skulle klare å vinne mot både BUL og Fløya, så er vi likevel to poeng bak Bossekop, hvis de fortsetter å vinne sine kamper.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Mats-Haakon Karlsen, Vegard Emaus Nikolaisen, Joakim Einebakken Nilsen, Øyvind Garfjell, André Fagerborg, Ståle Johansen, Oskar Leiros, Ole Oscar Ross, Lasse Biti Næss, Steffen Dreyer.

Innbytter: Stig-Roar Hansen Rognli

Gult kort L/K: Stig-Roar Hansen Rognli

Rødt kort L/K: Ståle Johansen.