NM-cupen:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Feb 2013

Fløya på bortebane
Det blir grønn cupmotstand i første kvalikrunde for L/K og Steffen Dreyer.

Fotballforbundets oppsett for første kvalikrunde viser at L/K møter Fløya - på bortebane.

En tøff start på NM-cupen for L/K, men det er ingen lette kamper selv i første kvalikrunde. L/K-trener David Lundblad er i alle fall forberedt på en knalltøff fight.

- Vi har allerede begynt å glede oss til kampen. Det kommer til å bli en kamp der begge lag ønsker å ha en del ball, samt å være kompakte i forsvar. Det blir å være mange gode spillere involvert i kampen og vi ønsker å bruke den neste måneden på best mulig måte, slik at vi står godt rustet foran den fine utfordringen som Fløya er, sier Lundblad.

Fløyakampen er satt opp allerede 17. mars og dermed blir det etter alle solemerker Skarphallen som blir arena for cupkampen. Men dette kommer vi tilbake til.

Sist vi møtte Fløya i cupen, var i kvaliken i 2010. Da vant grønntrøyene 4-2. Vi satser på revansje fra det tapet 17. mars! Lundblad har trua.

- Det blir en spennende kamp, me jJeg er veldig positiv til å mulighetene som ligger i kampen for vår del. Jeg syns vi blir bedre og bedre for hver trening og kamp som går, sier L/K-treneren.

I fjor var cupen en flott opplevelse for L/K. Vi tok oss til første ordinære runde, der vi møtte Alta på Geitnes. Et hederlig 1-3 tap endte den kampen med - etter at L/K spilte store deler av kampen med 10 mann etter utvisning.

Slik spilles de andre kampene i nord:

Mjølner-Tverlandet

Lofoten-Sortland

Finnsnes-Medkila

Skarp-Ishavsbyen

Hammerfest-Tverrelvdalen

Norild-Porsanger

Kirkenes-Bjørnevatn

Det skal imidlertid spilles en god del vinterseriekamper før cupkampen mot Fløya. Søndag møter vi Salangen i Skarphallen. Kampstart klokken 12.00.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline