Vinterserien, L/K - Finnsnes 0-9:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Feb 2013

Tidenes vinterseriekampnedtur
L/K spilte historiens verste vinterseriekamp. Da blir det fort stygge sifre mot god motstand.

For å være litt taktisk, så er det ingen fare for at L/K skal fravriste Finnsnes favorittstempelet i årets 3. divisjon. Lørdag var det i alle fall klasseforskjell på de to divisjonskollegaene og Finnsnes ga seg ikke før det sto 0-9 i målprotokollen. L/Ks styggeste vinterserieresultat på år og dag og definitivt det verste mot en divisjonskollega. 0-5 til pause og 0-9 til slutt uten at L/K verken fikk noen utvist eller på noen annen måte kan unnskylde resultatet. At det ble null "forlengs" var heller ikke tilfeldig. Mads Bjørkly kom til et par brukbare muligheter etter god jobbing, men ellers ble det fryktelig tynt forover. Vår spiss ble jobbende veldig mye alene mot gode FIL-stoppere.

Såpass mørkt var det i samfulle 90 minutter at det kan være fristende å bare legge kampen bak seg. Men det blir viktig å dra lærdom av det som gikk feil mot FIL. For det var en god del. Faktisk vanskelig å i det hele tatt finne lyspunkter. Det måtte være at Lasse Johnsen, vår prøvespiller fra Honningsvåg, gjorde en grei figur utover i kampen.

L/K manglet fire-fem spillere som normalt ville kjempet om en plass i elleveren. At både Steffen Dreyer og Ole Oscar Ross var borte samtidig svekket oss mye offensivt og førstekeeper Kristoffer Granås ville nok tatt mer affære i feltarbeidet enn det stand-in Daniel Karlsen maktet lørdag, selvom sistnevnte skal ha kudos for å ha reddet et straffespark fra Andreas Løvland.

Nettopp Lyngen-gutten Løvland ble kåret til banens beste av OMT Fotballside. Både han og en annen lyngengutt, Joakim Einebakken Nilsen, gjorde en god kamp for Finnsnes. Andreas fikk seg to mål, mens Joakim var offensiv og god på sin høyrekant. Den tredje eks L/K-eren, Jørgen Vik, hadde knapt en redning i det hele tatt og kan derfor ikke vurderes...

Det eneste positive med denne kampen er at neste gang vi møter Finnsnes er det alvor. Da regner jeg med at det er ganske mange L/K-spillere som er sugne på en sinnsyk revansje. Vi satser på det!

* Freddy Skogvang fikk sin første A-lagskamp på en god stund da han kom innpå de siste ti minuttene av kampen. Venstrefotspilleren (34) har trent med laget ganske mye i det siste og kan være en mann å ty til når det måtte knipe.

L/Ks lag: Daniel Karlsen; Mats-Haakon Karlsen, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Dreyer, Jan Robin Bjørn; Marius Grønnbakk, Kristoffer Brenn; Stian Nordby, Lasse Johnsen, Oskar Leiros; Mads Bjørkly

Innbyttere: Kristian Knutsen, Lars Petter Rotvold Nilsen, Freddy Skogvang


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline