L/K i 2013, tabelltipsene:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Apr 2013

Vanskelig å forutsi
Det er åpenbart ikke lett å spå hvilken sesong denne gjengen får. Tabelltipsene spriker i alle retninger.

3. divisjon TroFi er har såvidt kommet i gang. Ishavsbyen vant fredag 4-1 over Tverrelvdalen i Tromsdalen, mens Finnsnes vant oppskriftsmessig 5-1 hjemme mot Bjørnevatn i serieåpningen.

Og nettopp FIL er tippet av de fleste til å gå seirende ut av årets avdeling 12. Lokalavisen i Midt-Troms, Folkebladet, er én av mange som har tippet Finnsnes på topp. Gledelig nok har avisen også trua på L/K, og tipper oss helt oppe på 3. plass. Det er faktisk det tabelltipset som er mest L/K-positiv som vi har sett i alle fall.

Det tipset der L/K kommer dårligst ut er faktisk i vår egen lokalavis, Framtid i Nord. Her tippes årets L/K-lag helt nede på 9. plass. En annen lokalavis, iTromsø, har også satset på Finnsnes på topp. Her tippes L/K på fjerdeplass, bak Finnsnes, Fløya og Skarp.

Og de aller fleste tipsene går i den retningen at disse tre lagene vil kjempe om de tre topplassene. NRK Troms og Finnmark har sluppet til en rekke trenere og lagledere som har tippet 3. divisjon i år. Her varierer tipsene for vår del mellom 4. plass og 8. plass. Se alle tipsene her!

En av de som virkelig har grunnlag for å uttale seg om styrkeforholdene er mannen som driver OMT fotballside, nemlig Ole-Martin Tjosaas. Tjosaas har fulgt Troms-lagene tett i hele vinter fra tribunen og har da også fire Troms-lag på topp på sin tabell - med FIL, Fløya, Skarp og L/K som rekkefølge. Her er OMT Fotballsides komplette tips:

Finnsnes
Fløya
Skarp
Lyngen/Karnes
Hammerfest
Kirkenes
Ishavsbyen
Porsanger
Norild
Senja 2
Tverrelvdalen
Bjørnevatn

En annen nettside som tar divisjonen på alvor er Nordnorge United. Her er tipset litt mer pessimistisk sett med L/K-øyne. Her tippes vi på 8. plass, mens FIL får tillit som vinner også her. Nordnorge United sier følgende om årets L/K-utgave:

Lyngen/Karnes har mistet mange spillere, og samtidig fått en ny trener, og det betyr trolig at laget ikke kan kjempe i toppen som vanlig. Tunge tap i vinter har gradvis blitt snudd til forsiktig optimisme, men det er mye kvalitet som har forsvunnet fra Polleidet, i alle ledd. En av avdelingens beste keepere i Jørgen Vik, avdelingens toppscorer i Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell, Ståle Jr Johansen, og Andreas Løvland forsvant også i fjor. Umulig å erstatte så lett som en plett.

Slik tipper Nordnorge United at det går i år:

1. Finnsnes
2. Kirkenes
3. Skarp
4. Fløya
5. Hammerfest
6. Tverrelvdalen
7. Porsanger
8. Lyngen/Karnes
9. Ishavsbyen
10. Norild
11. Senja 2
12. Bjørnevatn

Ett mediehus som kanskje ikke følger Trofi-serien like tett er Dagbladet. De kom med følgende tips tidligere i april:

1. Skarp
2. Finnsnes
3. Lyngen/Karnes
4. Fløya
5. Kirkenes
6. Hammerfest
7. Porsanger
8. Norild
9. FK Senja 2
10.Tverrelvdalen
11.Ishavsbyen
12.Bjørnevatn


L/Ks trener David Lundblad har valgt å gå lavt ut med tabelltipset og har overfor FiN valgt å legge L/K på en sjetteplass. Han tror FIL, Skarp og Fløya tar de tre øverste plassene.

Så får vi se hvem som kommer nærmest med sine tips når regnskapet gjøres opp i høst. Vi satser uansett på en artig sesong, også sett med L/K-øyne! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline