Ny L/K-spiller klar:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 31. Mai 2013

- Alex er en klassespiller
Tidligere TIL-junior gjør comeback - i L/K. Trener David Lundblad tar frem superlativene.

L/K har fått en god start på sesongen, til tross for at stallen ikke var spesielt bred da sesongen startet. Men nå ser også den siden av saken mye lysere ut.

 Tarjei Hansen Gautestad og Stig-Roar Hansen Rognli vender tilbake til Tromsø. Førstnevnte er i trening med L/K allerede. Steffen Dreyer er på full fart tilbake og Kristoffer Brenn har kastet krykkene. Og forleden ble en ny TIL-junior signert, nemlig 21 år gamle Alex Berger Sørensen.

Alex var sist i Lokomotiv Tromsø, men har ikke spilt fotball det siste året. I sine yngre dager var han ansett for å være stort talent i TIL-systemet og nå er han innstilt på å gjøre sitt til at L/K får en solid sesong i 3. divisjon.

- Jeg forventer å spille mye god L/K-fotball. Det føles godt å være tilbake på fotballbanen. Jeg skal vise meg fra min beste side. Slå gode pasninger og gjøre et godt inntrykk. Jeg ser på meg selv som en vinnerskalle, gode pasninger, godt overblikk og liker å "styre litt", sier Sørensen.

Han skryter av L/K-guttene, og ikke minst trener Lundblad, som han kaller "en av de beste som er der ute".

- Jeg håper å komme på banen så snart som mulig nå, sier Sørensen, som kan spille både i forsvar og på midtbanen.

L/K-trener David Lundblad sier følgende om den nye mannen, som har trent med oss den siste måneden:

- Vi er veldig fornøyd med å ha knyttet til oss en spiller av dette kaliberet. Han blir bare bedre og bedre for hver dag som går. Fantastisk høyrefot og rolig med kula, samt god i duellspillet. Når han får jobbet litt med det kondisjonsmessige har vi en klassespiller.

Se intervju med Alex på LK-TV her! (Facebook)

Se også Intervju med David Lundblad om ståa i L/K her! (Facebook)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline