Bjørnevatn - L/K:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Jun 2013

Viktig med poeng i dag
David Lundblad får med fjorårets divisjonstoppscorer Steffen Dreyer til bortemøtet med Bjørnevatn.

Klokken 17.30 i dag spiller L/K sin aller første kamp noen sinne på Bjørneparken kunstgress. Seier her vil føre L/K helt opp i ryggen på Fløya og Kirkenes, som ligger som toer og treer på tabellen bak topplaget Finnsnes.

L/K kan imidlertid få det tøft mot hjemmelaget, i og med at David Lundblad mangler sentrale spillere til denne kampen. Både Mats A. Bjørkly, som var banens beste i seieren over Fløya forrige helg, og midtbanemotor Marius Grønnbakk må stå over på grunn av eksamener. Også Ole Oscar Ross er ute til denne kampen og dermed er L/K i utgangspunktet svekket offensivt. 

Det passer derfor veldig godt at Steffen Dreyer, 32 mål i 3. divisjon i fjor, har valgt å snøre på seg skoene igjen og ta turen opp til Bjørnevatn i dag. Elvevollingen la skoene på hylla i vinter, men har holdt seg i god form og kan fort utgjøre en forskjell i dagens kamp om han får sjansen.

Etter alle solemerker starter imidlertid storscoreren på benken i dag. Men skulle L/K slite med å få hull på byllen, så har i alle fall L/K-trener Lundblad opsjoner på benken. 
Mest sannsynlig får Jonathan Talseth Nilsen tillit som spiss i dag. Sist han fikk det, scoret han to mål mot Ishavsbyen... Flybåren sørfra får vi stopperkjempen Mats-Haakon Karlsen, som jobber i Oslo, og kaptein Vegard Emaus Nikolaisen, som har spilt supportercup i helga. 

Oskar Leiros, Christer Steinvik og Lars Petter Rotvold Nilsen ligger an til å ta de tre ledige plassene i startelleveren. Men det vet vi sikkert om noen timer.

Bjørnevatn har fått en tøff start på tilværelsen i 3. divisjon og ligger for øyeblikket helt sist med tre poeng. De poengene tok de nettopp i Bjørneparken - mot Tverrelvdalen. 

L/K kan ikke love mer enn sporadiske oppdateringer fra kampen på våre Facebook-sider. Men følg med likevel!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline