3. divisjon: L/K - Porsanger 0-1:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Jun 2013

Sliter på hjemmebane
L/Ks rykte som solid hjemmelag fikk seg et nytt skudd for baugen i dag.

Oppgjøret mot Porsanger i ettermiddag endte med svært så svakt resultat for L/K. 0-1 på hjemmebane er ikke hverdagskost. Det går år og dag mellom hver gang vi ikke makter å score på hjemmebane, og når motstanderen i tillegg klarer det - ja, da blir det tap.

Porsanger ledet 0-1 til pause etter scoring av Adrian Olsen. Og det skulle vise seg å bli kampens eneste scoring.

L/K-trener David Lundblad var en skuffet mann etter tapet i dag, som etterlater L/K i solid ingenmannsland på tabellen:

- Vi får den verst tenkelige starten på kampen med mål allerede etter to minutter. Vi skaper endel utover i omgangen og burde klart å sette minst én av sjansene - selv om jeg ikke føler at vi er på det nivået vi ønsker å være, sier Lundblad.
 
I pausen fokuserer L/K på å prøve å seg 5-10 prosent, med litt bedre bevegelser og litt mer presisjon og balltempo.
 
- Men likevel sliter vi med å skape det store i andre omgang, selv om vi har to-tre store sjanser, sier Lundblad, og fortsetter:
- Kort oppsummert så ser vi at vi variere mye i prestasjonene fra kamp til kamp. Kanskje ikke unaturlig med en helt ny spllergruppa og mye unge gutta, men likevel ikke slik vi vil fremstå, sier Lundblad.
 
L/K tapte gresspremieren mot Senja for 14 dager siden. I dag skulle hjemmestatistikken på fote igjen, men det ble med tanken.
- Jeg følte at vi var godt forberedt. Vi virket veldig  klar for å ta tilbake Polleidet idag, men sånn gikk det ikke, medgir Lundblad.
 
Han mener det var for mange spillere idag som ikke var på sitt vante nivå.
- Det blir lagt ned for få meter til at vi skal klare å vinne på en stor, fin Polleidet-matte.
 
Allerede torsdag venter solide Skarp på bortebane.
- Nå skal vi riste av oss skuffelsen og se frem mot Skarp torsdag. Tror det er en kamp som kan passe oss godt, sier Lundblad.
 
L/Ks lag: Kristoffer Granås; Lasse Johnsen, Mats-Haakon Karlsen, Vegard Emaus Nikolaisen, Jan-Robin Bjørn; Kristian Knutsen, Marius Grønnbakk, Stian Nordby, Lars-Petter Rotvold Nilsen; Mads Bjørkly, Steffen Dreyer
 
Innbyttere: Christer Steinvik, Oskar Leiros, Stig-Roar Hansen Rognli

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline