3. divisjon, Skarp - L/K 1-3:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Jun 2013

Nesten et topplag
L/K slo fryktelig tilbake på bortebane i kveld.

Jonathan Talseth Nilsen og Steffen Dreyer, samt en uheldig Skarp-spiller, stod for målene i dagens sterke seier på bortebane mot Ståle Johansen og hans Skarp.

L/K ledet 0-1 til pause etter Talseth Nilsens scoring, der han kom alene med keeper etter frispilling av venstreback Jan-Robin Bjørn. Skarp utlignet etter 12-13 minutter av andre omgang, men et selvmål like etterpå førte L/K i ledelsen igjen. Mot slutten kunne ting ha bikket begge veier, men Steffen Dreyer gjorde det han kan best, score mål, og kunne dermed sikre seieren like før slutt.

At vi slår et Skarp-lag som vi tapte 2-9 for i vinterserien med 3-1 nå, attpåtil på bortebane, viser at David Lundblads menn har kommet langt på kort tid (selv om svake resultater på hjemmebane i de to siste kampene viser at stabiliteten ikke er helt der ennå).

David Lundblad drar igjennom første omgang her:

Vi kommer godt i gang og er med fra start i dag. Vi skaper en stor sjanse allerede etter to minutter som jeg så i mål. Etter det er det jevnt fram til 25-30 minutter. Da tar Skarp over, sier Lundblad.

Han slår fast at Skarp er et godt lag, til tross for at de manglet litt firepower på topp i og med at brødrene Uros og Milos Vucenovic manglet i dag.

- Vi møter et godt lag som er veldig spillende og som har stor bevegelse. Spesielt Hans Åge Yndestad er vanskelig å få tak på med sine konstante og gode bevegelser, sier Lundblad.

Samtidig er vi farlige på kontringer og det er da også slik 0-1 målet kommer.

- Jan-Robin Bjørn finner Jonathan Talseth Nilsen i bakrommet. Han er sikker alene med keeper. Deilig å få et mål fem minutter før pause!

Andre omgang blir mye lik den første ifølge L/K-treneren.

- De har mye ball og spiller oss tidvis veldig lave. Vi kjører kontra når muligheten byr seg. Kristoffer Granås gjør noen veldig gode redninger og både stoppere, backene og hele midtbanen gjør en stor innsats, vinner dueller og legg ned mange meter, sier Lundblad.

Mot slutten har hjemmelaget et visst trykk.
- Ja, de skaper litt, men samtidig burde vi utnyttet kontringsmulighetene bedre. Men det var deilig å se Steffen sette 1-3, sier David - med krav på å bli trodd.
 
Han oppsummerer på følgende måte:
- Jeg er veldig fornøyd med både resultat og prestasjoner. En nydelig lagseier der alle har bidratt. Nå blir vi å gå masse energi inn i ferien og ikke minst til treningsleiren i Piteå. Men først unner jeg guttene en ferie, sier Lundblad.
 
17 poeng til ferien er L/K-treneren slett ikke misfornøyd med.
- Jeg skulle gjerne ha vært oppe på et poengsnitt på 1,75 - 1,8. Men vi har slått Skarp borte og Fløya hjemme. Det er sterke prestasjoner. Og så er vi ikke bedre enn at vi har variert litt for mye i mange kamper. Men isolert sett bør vi være fornøyde, sier Lundblad.
 
L/Ks lag: Kristoffer Granås; Edvard Hamnvik Sagelv, Marius Dreyer, Vegard Emaus Nikolaisen, Jan-Robin Bjørn; Marius Grønnbakk, Kristian Knutsen; Stian Nordby, Jonathan Talseth Nilsen, Steffen Dreyer; Mads A. Bjørkly
 
Innbyttere: Oskar Leiros inn for Bjørkly (72)
Christer Steinvik inn for Nordby (79)
Mats-Haakon Karlsen inn for Steffen Dreyer (89)
 
 
 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline