Høstsesongstart, L/K - Norild:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jul 2013

Vårtapet er ikke glemt
Endelig får L/K og David Lundblad muligheten til å revansjere vårsesongens største tap.

Etter å ha tilbakelagt den tradisjonstunge treningsleiren i Piteå er David Lundblads menn klare for dyst igjen i serien. 
17 poeng og fjerdeplass etter vårsesongen er mer enn godkjent. Nå skal tabellposisjonen forsvares og da må vadsøværingene slås på kunstgresset på Geitnes - ikke minst fordi det ble 0-4 i sekken for L/K i vårkampen.

David Lundblad er i alle fall klar.
- Vi er godt forberedt, ja! Vi har hatt et veldig bra treningsopphold i Piteå og mange gutter begynner å finne toppformen. Jeg gleder meg veldig til kamp og vi er overklar for å komme i gang igjen! Forhåpentligvis får vi se et L/K-lag med masse energi og spillerglede, som er mer enn interessert i å vise seg fram for Lyngen-publikummet, sier Lundblad.

L/K-treneren skulle nok gjerne hatt med seg L/Ks finnmarkingene Mads Bjørkly og Lasse Johnsen i krigen fredag. Men begge har meldt forfall til denne kampen. Det samme har Kristoffer Brenn, som fortsatt ikke er kampklar etter skaden han pådro seg i vinter. 
Mer kampklar er Alex Berger Sørensen, som skadet seg i debuten på Polleidet før ferien. Men heller ikke han er med i morgen.
Det betyr at andre får sjansen. 
L/K-kaptein Vegard Emaus Nikolaisen er i alle fall klar til innsats.
- Vi gleder oss veldig til kamp nå, ja. Vi har jobbet godt i sommerpausen og samtidig vet vi at vi er sterke på Geitnes. I tillegg har vi masse folk i godt slag, sier Nikolaisen, som for egen del mener at formen er solid i anmarsj.
- Jeg satser på Piteå-effekten!

Kampen går på Geitnes på grunn av trekkspillfestivalen på Polleidet denne helgen. Kampstart 19.15. Vel møtt i finværet! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline