6. divisjon, L/K 2 - Tromsøysund 21-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Aug 2013

Så løsnet det på hjemmebane
Solide sifre da Tromsøysund ble beseiret på Geitnes i kveld.

L/K 2 har vunnet mye borte, men gått på tap hjemme så langt i år. Men i kveld var det "Lyngen-gjengen" sin tur til å bidra med målforskjellpynt. Eller hva sier dere til 21-2, enda bedre enn det vi presterte mot Tromsøysund i Tromsø i vår? Da ble det nemlig bare 20-3 til L/K 2...

L/K førte kampen fra start til mål. Det sto moderate 6-2 til pause, men etter hvilen sprakk de lyseblå fra Tromsø fullstendig og målene rant inn - godt fordelt på de fleste av L/Ks utespillere. 

L/Ks lag hadde god aldersspredning. Eldstemann var 52, mens den yngste var 16. Yngstemann, Markus Karlsen Skogheim, debuterte på seniornivå på en flott måte - med tre mål, slepen teknikk og kloke valg på midtbanen. Kjempeartig å se! Markus er forøvrig onkelungen til L/K-stopper Mats-Haakon Karlsen. 

PS! Eldstemann var Sigmund Forfang. Han har stått for mer berømte assists enn de han presterte i kveld, men det ble endel nestsist på lynvingen fra Oksvik - i tillegg til de to målene han scoret selv. Assistkongen i dag var imidlertid Stian Kviteberg, som dominerte sin høyreside i alle de 83 minuttene han spilte.

L/Ks lag, med antall mål i parantes:
Johan Valø
Stian Kviteberg (2)
Martin Strand (4)
Sigmund Forfang (2)
Sondre Jensen
Magnus Wikbo Samuelsen (4)
Markus Karlsen Skogheim (3)
Henning Hansen (3)
Trond Egil Larsen (2)
Uno Nesvik (1)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline