3. divisjon: Kirkenes - L/K 4-0:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Aug 2013

Tøffe tider for L/K
Nytt stortap og nå venter de to topplagene.

L/K klarte ikke å snu den vonde trenden mot Kirkenes søndag. Det ble fire baklengs og ingen på plussiden for David Lundblads menn. I tillegg fikk vi midtstopper Marius Dreyer utvist mot slutten av første omgang, hvilket betyr at 23-åringen ikke spiller i hjemmekampen mot Finnsnes neste helg.

Første omgang i Kirkenes var dog positiv for L/K, som de siste tre kampene har kommet kraftig bakpå med tidlige baklengsmål. Fokuset på å tette igjen bakover bar frukter og det var L/K som skapte sjansene. Etter 37 minutter er det imidlertid Kirkenes som scorer på sin første sjanse og så rakner det skikkelig for L/K før pause med to nye mål imot samt utvisningen til Dreyer.

Andre omgang makter ikke KIF å kapitalisere på det mannskapsmessige overtaket. Det putter ett mål til, men det stopper der. 

L/K må nå for alvor begynne å lese tabellen nedenfra. Våre 17 poeng er bare to mer enn Bjørnevatn har på nest siste plass. Og de neste kampene våre er mot divisjonens to beste lag - Finnsnes og Fløya. L/K har potensiale til å lage trøbbel for begge de grønne lagene, men det er en noen kamper siden L/K tok ut potensialet sitt. Det er riktignok bare syv poeng opp til tredjeplassen også, så klarer vi å plukke litt poeng fremover så kan L/K forbedre tabellposisjonen raskt.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Edvard Hamnvik Sagelv, Marius Dreyer, Mats-Haakon Karlsen, Christer Steinvik, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Grønnbakk, Stian Nordby, Kristian Knutsen, Jonathan Talseth Nilsen, Mads Bjørkly


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline