3. divisjon, L/K - Finnsnes 1-6:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Aug 2013

Nytt hjemmetap
Opprykksjagende Finnsnes ble altfor sterke for L/K torsdag kveld.

En god åpning av L/K med scoring av Jan-Robin Bjørn etter 16 minutter ble etter hvert redusert til et trøstemål mot FIL-maskineriet – som ikke ga seg før det sto 1-6 på Geitnes. Så stygge sifre er det heldigvis lenge mellom hver gang vi opplever på hjemmebane, selv om det har vært både 2-6 og 1-5 den siste tiden. Finnsnes ledet 1-3 til pause og scoret ytterligere tre mål i andre.

FIL, med Andreas Løvland, Joakim Einebakken Nilsen og Jørgen Vik på banen, sementerte plassen sin på toppen av tabellen og kan som smått begynne å bestille champagnen. L/K, på sin side, har Fløya kommende fredag – på bortebane – og bør holde seg på sunnere og mer kraftgivende drikker fortsatt.

Det er positivt at Ole Oscar Ross som smått har begynt å trene litt igjen og at han har spilt B-kamp. Skulle vi få ham tilbake på banen igjen, vil det kunne bli viktig i det som i høst blir en kamp for å overleve som 3. divisjonslag. Med fem strake tap etter ferien er det ikke andre måter å se det på.


L/Ks lag: Kristoffer Granås, Edvard Hamnvik Sagelv, Jan Robin Bjørn, Mats-Haakon Karlsen, Christer Steinvik, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Grønnbakk, Stian Nordby, Jonathan Talseth Nilsen, Kristian Knutsen, Mads Bjørkly.

Innbyttere: Stig-Roar Hansen Rognli, Lars Petter Rotvold Nilsen, Oskar Leiros


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline