L/K i 4. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Nov 2013

         L/Ks trenerkabal er i boks
Ken Stian Olsen, Andre Fagerborg og Bernt Olav Johansen blir L/Ks trenerteam i 2014.

L/K har gått mye tilbake til røttene når vi nå kan presentere trenerteamet for 2014-sesongen - vår første på nivå fem i norsk fotball. L/K står foran en uvant utfordring og har valgt å løse det med å hyre solide Lyngen-navn på trenersiden.

Ken Stian Olsen (34) og André Fagerborg (33) er to av de mest sentrale spillerne i L/K de siste 15 årene og skal ha ansvaret for treningene i byen - der hovedgruppa med spillere er. Fagerborg har delt hovedansvar sammen med Bernt Olav Johansen (38), mens Olsen blir assistenttrener i Tromsø.

Sammen med seg i Lyngen får Bernt Olav Johansen med seg Sigmund Forfang som assistenttrener og Henning Hansen som keepertrener. I tillegg vil det bli aktuelt å dra veksler på flere solide Lyngen-navn i treningsarbeidet. Det kommer vi tilbake til.

Med trenerløsningen på plass og divisjonsstatusen avklart (dog ikke den divisjonen vi håpet på...) så starter arbeidet for alvor med å sette stallen. Spillerne har fått tid til å tenke seg godt om etter sesongslutt og etter hvert også etter nedrykket. 

Nå skal stallen settes og selv om vi skal spille 4. divisjon til neste år så har flere sentrale spillere signalisert at de blir med videre - for om mulig å spille L/K opp igjen der vi hører hjemme. Vi håper og regner med at vi beholder mange av de som spilte i 2013 og L/K-nett kommer til å legge ut saker fortløpende på spillere etter hvert som de er klare for en ny sesong. Vi starter plutselig :-)
Samtidig blir det viktig å stille vel så godt rustet i 2014 rent stallmessig som vi var i 2013. Skal vi vinne 4. divisjon så må vi ha en minst like god stall som vi hadde når vi rykket ned i år. Lyngen-profilen skal styrkes, men vi blir fortsatt avhengig av gode spillere utenfra.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline