Treneren scoret to i debuten

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Feb 2020

L/K gikk på tap mot Storelva i årets andre vinterseriekamp, men ingen kan klage på debuten til spillende hovedtrener Håkon Norberg.

Det ble til slutt tap 3-7 for Storelva i lørdagens kamp i Skarphallen. Storelva ledet 1-4 til pause og tok en fortjent seier over L/K. Men L/K var midtveis i andre omgang oppe på 3-4 og i den perioden så det bra ut. Men svakt forsvarsspill slapp Storelva til med to kjappe mål, og da var det ingen vei tilbake for L/K.

L/K stilte på papiret litt sterkere tropp enn i første kamp mot Kvaløya for to helger siden. Markus Karlsen Skogheim var tilbake i L/K-trøya og Jan-Robin Bjørn og Håkon Norberg tok plass i forsvar. På benken fant vi blant annet Vebjørn Isaksen og ikke minst Øyvind Garfjell.

L/K kom under 0-2 tidlig, men reduserte midtveis i omgangen etter et frispark fra helt på sidelinjen av Håkon Norberg - hans første for klubben. Storelva får imidlertid to enkle mål mot slutten av omgangen og det står 1-4 til pause.

I andre omgang flyttet Norberg seg selv høyere opp i banen, samtidig som Øyvind Garfjell kommer inn og styrker oss offensivt. 12 minutter ut i omgangen slår Markus Karlsen Skogheim en flott gjennombruddspasning til Norberg, som løper igjennom og setter sitt andre for dagen.
På 3-4 er det Norberg som tar servitørrollen. Han spiller igjennom Odin Sørensen, som kommer i stor fart, dribler keeper og scorer sitt aller første seniormål for L/K i en alder av 14 år og 361 dager - med hele familien på tribunen. God stemning!

L/K jager videre for 4-4, men istedet får Storelva 3-5 og 3-6 i løpet av to kjappe minutter. Og på overtid kommer også 3-7.

Til tross for klart tap, må vi si at kampen var et steg fram for L/K sammenlignet med tapet for Kvaløya i årets første kamp. Det ser litt bedre ut på spillerfronten og hvis treningsarbeidet går bra framover, så kan det bare gå oppover.

* Odin Sørensens mål er det første scoret av en 14-åring på L/Ks A-lag. Rekorden hadde faktisk storebror William, som scoret i vinterserien i en alder av 15 år og 28 dager. Gratulerer til Odin!

L/Ks lag: Johan Valø, Håkon Norberg, Jørgen Skog, Jan-Robin Bjørn, Tordar Eidet Karlsen, Einar Skogheim, Isak Kristiansen, Odin Sørensen, Gard Grønvoll Sommerseth, Kristoffer Hansen Holst, Markus Karlsen Skogheim

Innbyttere: Vebjørn Isaksen, Øyvind Garfjell, Nasim Shirzad, Aleksander Jensen

Gule kort: Jan-Robin Bjørn, Håkon Norberg, Øyvind Garfjell