Tap mot Løvland og co.

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Mai 2019

Tøff aften for trener Oskar Leiros og resten av L/K-laget på TUIL Arena.

Det var ventet at L/K skulle få det småtøft mot et sterkt TUIL 2-lag, anført av kaptein Andreas Løvland, mandag kveld.

Og til slutt ble da også resultatet noe av det man kunne frykte, selv om første omgang resultatmessig var oppløftende. Da stod det 2-1 til hjemmelaget etter at Gard Grønvoll Sommerseth hadde kriget inn en redusering like før pause - en stilling som L/K skal si seg meget godt fornøyd med. TUIL sjefet i samfulle 45 minutter, men likevel var det to forsvarsglipper som ga hjemmelaget målene i første omgang. To mål på to minutter, hvorav det ene kom fra kvalvikingen William Sørensen, sikret TUIL-ledelse til pause.

Så puttet hjemmelaget jevnt og trutt i andre omgang og til slutt sto det 7-1 til TUIL. Da hadde Oskar Leiros, i sin 100. A-kamp for moderklubben, måttet ta over keeperhanskene for en skadet Kristoffer Granås.

Ny kamp for L/K mot Skarp på Geitnes lørdag 1. juni.

* Gard Grønvoll Sommerseth scoret sitt andre A-lagsmål og sitt første seriemål.

L/K fra start: Kristoffer Granås, Vebjørn Isaksen, Trond Petter Robertsen, Nasim Shirzad, Hans Roar Karlsen Øvergård, Jørgen Skog, Benjamin Johansen, Isak Kristiansen, Oskar Leiros, Kristoffer Hansen Holst, Gard Grønvoll Sommerseth

Innbyttere: Erlend Gamst, Richard Koch