Hat-trick-Ilyas!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 31. Mai 2018

Strålende laginnsats og tre mål av Ilyas Shirzad berget seieren  for L/K 2 mot Hamna.

Kampen ble vist direkte på Nordlys i kveld og høydepunktene ser du her.

Christer Steinvik var L/K-coach i kveldens kamp. Her er hans rapport fra kampen:

Hamna - L/K B  0-3
Ilyas x3 mål (Meget god kamp! Mange gode prestasjoner, spesielt 1 mot 1, der han drar seg forbi og skaper farligheter hele tiden)

Spiller 4-4-2 formasjon.
Start 11-er:
Markus Karlsen Skogheim(keeper 1.omg)
Joakim Berg Bjørklund (keeper 2. omg)-Erlend Gamst, Benjamin Johansen -Sindre Nyseth
Nasim Shirzad-Einar Skogheim, Hans Roar Karlsen Øvergård-Ilyas Shirzad
Richard Koch-Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Ian Harper, Mathias Lind, Christer Steinvik

Hele laget skal ha skryt for meget god innsats idag! Leder 1-0 til pause. Hamna farlig frempå noen ganger i 1.omg, men vi har grei kontroll. Gutta skal være svært fornøyd med egne prestasjoner idag. Jeg vil spesielt fremme ungguttene Erlend og Sindre som spiller 90 og 75 minutter. Nasim har også  en solid kamp. Benjamin jobber godt. Einar briljerer på sentral, kriger godt og har 2-3 skudd som fort kunne blitt mål av!

Kristoffer har også gode involveringer, blant annet nære på å score. Hadde håpet han skulle få seg ett mål idag slik at han får enda mer troen på seg selv i feks. 1 mot 1.

Hans Roar gjør også en solid match til han må ut med kutt over øyet tidlig i 1.omg. Da kommer Ian inn og jeg trekker Kristoffer ned på sentral.

Richard var meget god i oppbyggende spill.
Kjempefornøyd med kampen, vi vinner helt fortjent 3-0 og holder nullen også, stort pluss med 2 utespillere i mål i hver sin omgang.
Kommer inn og spiller siste del av kampen selv, har noen sjanser vi bør sette både fjerde og femte målet for å pynte på resultatet. Men alt i alt en god kamp av unggutta 😉