Snublet i nest siste hinder

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Okt 2017

L/K gikk på et fortjent, men særdeles ugunstig tap mot Krokelvdalen. Nå skal det holde hardt å vinne serien.

L/K rotet seg nemlig helt bort i Kroken og tapte 2-1 for et godt hjemmelag. L/K fikk nesten ingenting til å stemme. KIL kom til gode målsjanser både i første og andre omgang, mens L/Ks normalt giftige angrepsspill var så godt som fraværende i samfulle 90 minutter. At det sto 0-0 til pause var flatterende for L/K og særlig bedre ble det ikke i andre omgang. Først scorer KIL på en retur etter et frispark. Så går hjemmelaget opp til 2-0 like før slutt etter at L/K-forsvaret gjør en svak jobb nede ved dødlinja. Mats Tunstad svidde noen fete sjanser i første omgang, men nå var han ikke like tungbedd.

L/K jager på en måte en redusering på overtiden og får da også langt uti overtiden. Vi tar et kjapt frispark og Aleksander Lenning skyter pent i lengste hjørne. Men noen særlig siste sluttspurt klarer ikke L/K å produsere og kampen ebber ut med tap. Ekstra bittert å tenke på at selv en uavgjort sannsynligvis hadde vært nok ettersom L/K har bedre målforskjell enn rivalen Skarp.

Men alt avgjøres til syvende og sist neste helg. Skarp spiller borte mot TIL 3, mens L/K tar imot Finnsnes 2 på Geitnes.

L/K fra start i 3-4-3: Jørgen Vik, Aleksander Skatland, Joachim Olaussen, Jan-Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, Krister Skogli, Øyvind Garfjell, Aleksander Lenning, Christer Steinvik

Innbyttere: Sander Eriksen Østerås, Vebjørn Isaksen

Dommer: Jonny Andreassen - manøvrerte greit i en kamp med mange situasjoner og mye mas fra begge lag