Jublet for seier i Piteå

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Jun 2017

Fredagens andre guttekamp i Piteå endte med L/K-seier.

Guttelaget slo Porsanger 3-1 i kampen fredag kveld etter 1-1 til pause og på bildet ser vi de glade målscorerne Gard Grønvoll Sommerseth, Einar Skogheim og William Sørensen, sammen med keeper Marcus Eggen Rygh. Sistnevnte reddet en straffe på tampen av kampen og bidro til seieren i kveld.

Trener Frank Bekkstrand skryter av guttene etter seieren.

-Ja, vi spiller en god kamp. Porsanger er heldig som får utligning rett før pause. Vi har flere store sjanser som PIL keeper redder og han holder de inne i kampen. Også god 2. omgang av guttene som jobber og sliter hele kampen. Fullt fortjent at vi går opp til 2-1 og 3-1. Porsanger har en stor sjanse i tillegg til straffebommen, sier Bekkstrand.

En god start på Piteå Summer Games for guttene altså, med 1-1 mot Mosjøen i første kamp. Ny kamp i morgen kl. 13.00. Den går live på Nordlys.no