Dårlig generalprøve

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Mar 2017

Vinterseriekampen mot Fløya på TUIL Arena mandag, årets første utekamp, ble en merkelig affære. L/K tapte 1-5 i en kamp der vi slipper inn fire mål i første omgang - hvorav to ikke bare var lettkjøpt men regelrette selvmål.

Generalprøven for cupkampen mot Skarp onsdag 29. mars kunne med andre ord vært bedre. Selv om L/K kom seg veldig etter den fryktelige starten og spilte god fotball i andre halvdel av første omgang og ikke minst i siste del av andre omgang - tre-fire stolpeskudd bare i den perioden sier sitt - så er ikke 1-5 for det som i praksis er et forsterket 5. divisjonslag særlig oppløftende. L/K gjør mye bra offensivt til tider og hadde resultatet blitt 5-5, eller sågar 5-1 til L/K så hadde ikke det vært unaturlig. Men Fløya skal ha ros for å holde L/K stangen i målprotokollen i hele andre omgang, selv om det rett så det var singlet og slamret i aluminiumsverket bak Fløya-keeperen.

Dermed ble det med L/K-toppscorer Markus Karlsens straffescoring like før pause, som var reduseringen til 1-4. Skogheim spilte bra som spiss og ble selv felt da det ble straffe. Det kunne se ut som 19-åringen ble skadet i taklingen fra Fløya-keeperen, men Skogheim tok ballen og klinket den ned i keeperens høyre hjørne. Fullførte kampen gjorde han også.

L/Ks lag: Jørgen Vik, Stig-Roar Hansen Rognli, Jan-Robin Bjørn, Joachim Olaussen, Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen, Fredrik Allertsen, Magnus Børsheim Kalstad, Øyvind Garfjell, Marco Mathisen. Markus Karlsen Skogheim

Innbyttere: Johan Valø, Aleksander Skatland, Einar Skogheim, Espen Haugen, Marcus Hausner Christensen, William Sørensen