L/K 2 tapte serieåpningen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Apr 2006

Kvaløysletta slo L/K 2 4-2 i fredagens kamp på Fløyabanen.

Et svært ungt L/K 2-lag leverte bra innsats mot seriefavoritten i 4.divisjon. Vegard Samuelsen, Ole Oscar Ross og Jan Robin Bjørn fikk sin debut i seniorsammenheng og alle tre gjorde sine saker godt. Spesielt framhevet keeper Vegard Samuelsen seg med solid keeperspill og et par klasseredninger. Eks-proff og tidligere TIL-spiller Frode Fermann var med tre scoringer den eneste Kvaløysletta-spilleren som fant ut av unge Samuelsen.

Stillingen ved pause var 3-1 til Kvaløysletta etter at Rudi Dreyer hadde gitt L/K 2 ledelsen på en heading midtveis i omgangen. Kvaløysletta økte til 4-1 rett etter pause, men L/K 2 avsluttet kampen bra. Tom Jørgen Gangsø reduserte til 4-2 på straffespark og det ble altså også sluttresultatet.

Stian Kviteberg og Frank Bekkstrand var tilbake i L/K-drakten etter opphold i Furuflaten. Sistnevnte markerte det med å bli utvist mot slutten av kampen etter to gule kort av den billige sorten.

Lagoppstilling: Vegard Samuelsen; Kristoffer Fagerborg, Mats Håkon Karlsen, Frank Bekkstrand, Aleksander Heiskel; Tom Jørgen Gangsø, Ole Remi Hausner, Rudi Dreyer; Stian Kviteberg, Åmund Rognli, Stig Roar Hansen Rognli.
Innbyttere: Jan Robin Bjørn, Ole Oscar Ross.
Mål: Rudi Dreyer, Tom Jørgen Gangsø.