Nordreisa - L/K 0-3 (slutt)

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Apr 2006

L/K har slått Nordreisa og sikret fortsatt tabelltopp i TITO-serien.

LK-nett har fulgt dagens oppgjør på Storslett. Kampen er slutt.

85 min.: Stig Roar Hansen Rognli har kommet inn for Rune Kristiansen og Mats Håkon Karlsen har erstattet Steffen Dreyer.

80 min.: Rune Kristiansen har øket L/Ks ledelse på en ny heading fra kloss hold. Forarbeidet til scoringen stod Steffen Dreyer for.

75 min.: Ole Remi Hausner har erstattet Freddy Skogvang.

65 min.: L/K har ikke klart å dominere kampen etter utvisningen.

55 min.: Nordreisas Joakim Flatvoll har fått rødt kort.

46 min.: 2.omgang har startet.

45 min.: Lagene har gått til pause. Lars Wikbo hadde en feberredning på en stor NIL-sjanse rett før pause.

38 min.: Rune Lillevik har scoret på straffespark og L/K leder dermed 2-0. Straffen kom etter at Steffen Dreyer ble felt innenfor 16-meteren.

30 min.: L/K har hatt flere store sjanser, men for øyeblikket er kampen ganske jevn.

13 min.: Målscorer Rune Kristiansen har fått gult kort.

9 min.: Rune Kristiansen har gitt L/K ledelsen 1-0. Rune Lillevik stusset ballen videre til Frode Larsen som fra dørlinja slo et innlegg som Rune Kristiansen headet i mål.

5 min.: L/K har tatt initiativet i starten av kampen.

Lyngen/Karnes stiller med samme lag som i de tre foregående kampene. Det meldes om gode spilleforhold oppe i Nordreisa. Kampen starter kl 15.00.

Lag: Lars Wikbo; Jens G. Løvland, Stian Amundsgård, Jørn Berger, Freddy Skogvang; Andre Fagerborg, Lasse Hausner, Frode G. Larsen; Rune Kristiansen, Rune Lillevik, Steffen Dreyer.

Dommer: Hallgeir Bertelsen.